[NOTÍCIES] CHROME: EL NOU NAVEGADOR DE GOOGLE !

GOOGLE JA TÉ EL SEU PROPI NAVEGADOR!

Durant molt de temps, quant Google va començar a llançar els nous productes, va córrer els rumors de un sistema Operatiu Google, Pues bé sembla que es alguna cosa mes que un rumor, en realitat molt usuaris esta cada vegada mes desil·lusionat con el direcció del Mozilla Firefox. El navegador alternatiu a Internet Explorer que va comença per destaca per el seu liviano i ara esta cada vegada mes lluny de això.
Per la seva part Google sempre va ser un gran aliat de aquet navegador amb sembla que necesita i llença el seu propi navegador de Internet.
El navegador es dira el nom Google Chrome,ademas de ka disposició original de els separador,en Google Chrome cada separador treballara de forma indepedència,de manera de evita que els problemas ocurrits afectin a la aplicació.
Segons la pròpia empresa Google Chrome esta molt lluny de esta acabat,ja es possible descargar la primera versió de beta, en mes de 100 paisos. En la primera fase estara sol disponible per Windows però estara també disponible per Mac i Linux.

http://www.informatica-hoy.com.ar/descarga-programas-gratis/Descargar-Google-Chrome-El-navegador-de-Google.php

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: