[RECURSOS] COOLIRIS: EXTENSIÓ PER FIREFOX

Què és?

Coolirirs Toolbar és una extensió per firefox. Aquesta extensió es pot trobar a https://addons.mozilla.org/es-ES/firefox/addon/5579. La extensió es situa a la barra d’adreces a la dreta del tot, allà surt una icona que demostra que l’extensió ja esta instal·lada.

Perquè serveix?

Coolirirs Toolbar serveix per veure imatges o vídeos tots de cop (la primera imatge en el cas del vídeo, no es reprodueixen). Llavors per exemple en el cercador d’imatges de google no fa falta canviar de pagina i esperar que carreguin perquè surten de cop. Per veure les imatges en aquell format entres a la pàgina d’on vulguis veure les imatges i fas un clic al botó de la barra d’adreces i s’obrira el cooliris.

Perquè el podem fer servir?

Nosaltres el podem fer servir per passar una presentació de fotos que prèviament hagem penjat a la web, i així en comptes de passar unes fotos amb power point les pasem amb això i dona menys treball i igualment fa goig. També el podem fer servir per quant estem impartint classes i ens quedi una estoneta lliure doncs ensenyem Cooliris Toolbar.
També el podem fer servir per quant tinguem que explicar matèria de internet explicar-ho una mica i per últim el podrem fer servir com a complement del Picassa Web

Fes clic aqui per descarregar la Toolbar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: