[RECURSOS] TOOLBAR FACEBOOK: EXTENSIÓ PER FIREFOX

Què és?

Toolbar Facebook és una extensió que ens ofereix firefox per incorporar una barra de menú al nostre navegador evitant la necessitat de tenir una pestanya oberta amb la pàgina de facebook. És una manera més accessible per tenir facebook al alcans de les nostres mans.

Perquè serveix?

Ens facilita accedir a facebook sense la necessitat d’anar a la pàgina principal. Només hem d’anar a la part esquerra del menú on posa Login to Facebook i se’ns obrirà una finestra on donarem el permís per iniciar la sessió.

Ens permet canviar l’estat del facebook sense accedir-hi a la pàgina, un exemple seria que tens moltes pestanyes obertes perquè estan fent alguna cosa important per Internet i no cal accedir a les finestres del principi per trobar facebook i accedir a l’estat sinó que directament et surt una requadre blanc on et permet escriure.

Podrem veure amb un sol clic tots els nostres contactes o accedir directament a la nostra pàgina principal.A més es mostra les notificacions en una finestreta a la part de sota i fins i tot compartir el que estàs visitant.

Simplement és molt més còmode.

Perquè el podem fer servir?

El podríem fer servir per més comoditat i que tothom accedeixi d’una manera ràpida. A més quan s’obre Internet ja es veu l’icona i això indirectament fa que es connectin. És una manera de inserir a la gent a la seva utilització.

Descarrega-te’l per firefox: https://addons.mozilla.org/es-ES/firefox/addon/3794

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: