[PROGRAMARI LLIURE] JOBBERBASE

jobberbaseSi bé fa ja temps que aquest projecte va veure la llum, volem donar-li una empenta perquè sigui conegut pel gran públic i, per aquest motiu, aquestes línies van dedicades a aportar el nostre gra de sorra a aquest projecte.

Es tracta de JobberBase, una iniciativa encaminada a la creació de borses de treball.

jobber-tabble

Estem parlant d’una borsa de treball creada sota opensource. Aquesta plataforma és un sistema de publicació d’ocupacions en la qual no fa falta registrar-se, tan sols ingressar en la pàgina i emplenar els camps relatius a l’oferta d’ocupació en qüestió.

D’aquesta forma, es facilita que existeixi un major nombre de ofertantes i demandants, ja que l’absència d’inscripció resulta un obstacle pel qual es perden un bon nombre d’oportunitats. A més, aquestes possibilitats augmenten amb els sistemes d’informació com la inscripció en un sistema de RSS, així com la presència d’ofertes en altres Webs a partir de widgets que es poden col·locar en altra Web.

Aquestes dues opcions són només un exemple del que pot suposar aquesta iniciativa per al camp de les plataformes d’ocupació.

Link a Jobber. Aquí

Per saber més. Aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: