[NOTÍCIES] WINDOWS 7 MILESTONE (BETA) JA ESTÀ AQUÍ

Microsoft allibera la nova versió beta del popular Sistema Operatiu Windows. Windows 7 promet ser més ràpid i fàcil que els seus predecessors, de forma que tots els usuaris vulguin actualitzar .

Encara que la beta està oberta a tot el públic, només ha estat alliberada en 5 idiomes:  Anglès, Alemany, Japonès, Aràbic i Hindú. I s’han reportat diversos errors com el temps d’actualització des de Vista ( 5 hores).

Els punts més importants d’aquesta nova versió són els següents:

  • Device Stage: Una aplicació de Windows 7 que permet interactuar amb els dispositius connectats a Windows (USB, Wi-fi, Bluetooth). El programa obrirà directament un “Escriptori” amb totes les aplicacions disponibles per a aquest dispositiu, l’únic problema es que Microsoft ha de tenir un acord amb el fabricant del producte.
  • Windows Biometric Framework: S’han esmerat molt en desenvolupar una interfície que permeti utilitzar el sistema tàctil de diverses marques per poder-ho integrar als programes.
  • Nova barra de tasques: La nova barra d’eines és molt més visual i atractiva a la vista, ja que separa les aplicacions en grups. El major problema d’aquest sistema és que desapareix la barra clàssica de Windows.
  • Rendiment: Encara que és aviat per parlar de rendiment ja que és una versió beta, però el sistema d’apagat és similar a Vista i més lent que XP, però està justificat, ja que espera a que es tanquin completament totes les aplicacions, el que fa que sigui mes segur.
    Amb ordinadors menys potents, es nota bastant que té un bon rendiment (millor que Vista, i proper a XP).
  • Compatibilitat: En termes generals, 7 és molt compatible amb tot tipus de software i hardware encara que dona problemes amb aplicacions puntuals.
  • Sidebar: Aquesta aplicació nativa de Vista, es dispersa es a dir, els gadgets es podran situar en diversos punts de l’escriptori i no en una barra.
  • Cerca: S’ha millorat el sistema de cerca i les finestres del mateix.
  • Escriptori: Encara que no hi ha millores notòries, hi han coses puntuals que faran que l’usuari final pugui navegar d’una forma més intuïtiva. Una d’aquestes coses es la possibilitat de maximitzar les finestres només arrosegant-les a un costat, les finestres transparents per poder veure el fons o totes les notificacions en una mateixa icona.

Recomanació del sistema (W7)

recom

En definitiva, Windows 7 promet tenir un gran futur per endevant, però tot depèn de la seva evolució encara que en un futur pròxim no serà visible ja que la primera release oficial només aportarà la reparació d’errors de la versió beta.

vista_7_1

Font: La noticia tecnológica de la semana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: