[TRUCS] APAGAR WINDOWS MÉS RÀPID

Primer de tot anem al botó d’inici i després “ejecutar”. En “ejecutar” posem la següent paraula: “Regedit”(sense cometes).
Quant hagem donat a ejecutar podem veure que s’obra un arbre de directoris, en aquests arbres de directoris busquem un que és diu “Hkey_current_user”(sense cometes). Després d’obrir aquesta carpeta el que farem serà obrir la carpeta “Control Panel”, Tot seguit cercarem la següent que és diu “Desktop” i l’obrim.  Ara en el menú de la dreta busquem un arxiu que és diu “WaitToKillAppTimeout” i amb el botó dret del ratolí fem clic a modificar, tot seguit el que hem de fer és canviar els valors: el valor per defecte que tenim és de 20000 i la canviarem per 4000.

Ara ja podem tancar totes les carpetes que tenim obertes i buscarem una que és diu
“Hkey_local_machine”. Després d’obrir aquesta carpeta buscarem una que és diu “System” i la obrirem. Després d’obrir-la obrirem la que és diu “CurrentControlSet” i per ultim la que és diu “Control” i al menú de la dreta busquem el document que és diu “WaitToKillServiceTimeOut” i canviem el seu valor de 20000 a 4000 i ja podem tancar la finestra i comprovar si el truc funciona adequadament.

A %d bloguers els agrada això: