[PROGRAMARI LLIURE] PLAY ON LINUX !

splash_playonlinux-33c00

Què és PlayOnLinux?

PlayOnLinux és un programari que et permet instal·lar i utilitzar fàcilment nombrosos jocs i programes dissenyats per a executar-se en Microsoft®’s Windows®. De fet, actualemnte encara pocs jocs són compatibles amb GNU/Linux, i aquest pot ser un factor que impedeixi migrar a aquest sistema. PlayOnLinux oferix una solució accessible i eficient a aquests problemes, gratuïta i respectant el programari lliure. Deshazte de les restriccions de Windows®! Però no deixis de jugar!

Quines són les característiques de PlayOnLinux?

Aquí presentem una llista resumida de punts interessants a conèixer:

No és obligatòria una llicència de Windows® per a usar PlayOnLinux.

PlayOnLinux està basat en Wine, i aprofitA totes les seves possibilitats però evita a l’usuari la necessitat d’aprendre el seu complex funcionament.

No obstant això, l’usuari pot treure partit d’algunes de les funcions avançades de Wine. logiciel librePlayOnLinux és, i sempre serà, una eina de programari obert i lliure de cost.

PlayOnLinux usa els llenguatges Bash i Python, per això funciona independentment de la distribució de GNU/Linux que s’usi, sempre que sigui de versió recent. 3DpythonSe aconsella tenir funcionant l’acceleració per maquinari així com una connexió a internet. scriptPara prevenir inestabilitat en els jocs, et vam recomanar encaridament que deshabilitis els efectes del teu escriptori (Compiz, Kwin, “galleda 3D”, etc…) Òbviament, PlayOnLinux té alguns defectes, com qualsevol altre programari.

Alguna minva en el rendiment (imatges poc fluides, gràfics amb menys detall, etc…). scriptNo tots els jocs estan suportats. No obstant això, pots utilitzar el nostre mòdul d’instal·lació manual.

Per a més info: http://www.playonlinux.com/es/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: