[TRUCS] MILLORAR LA CERCA AMB ELS CERCADORS

En aquest truc us explicarem com millorar un cerca amb un buscador. No us a pasta moltes vegades que voleu cercar una cosa i no hi ha manera de trobar-ho en els cercadors? En aquest truc no s’asegura que la vostre cerca tingui èxit però així us pot intentar amb més possibilitats d’èxit.

Primer de tot hi ha diverses maneras de cercar un arxiu, primer:

El primer de tots és posar entre cometes una cadena de text, normalment és el més urilitzat. Amb el truc aquest el que s’ha de fer és posar un text entre cometes peque cerqui la cadena de text. Per exemple si busquem: “Arcablava” surtira la pàgina d’arcablava la primera en google.

La segona manera és donar-li més importancia a un valor determinat posant el simbol + devant de la paraula a remarcar. Per exemple: Arcablava + Mataró, així el que farà serà donar-li més importancia a la paraula Mataró que a arcablava.

La tercera manera de fer una cerca és filtrar les paraules posant un simbol de – abans de la paraula. Per exemple si vols buscar el màstil d’un vaixell i no vols que és confundeixi amb el màstil d’una guitarra el que hauràs de fer serà posar màstil -guitarra així el que farà sera anul·lar la paraula guitarra i no la buscara.

La quarta és buscar una cadena de text dins d’una pàgina en concret. El que s’ha de fer és posar una cadena de text  i després posar site:i la URL que volguis. Per exemple:  trucs site:www.arcablavamataro.wordpress.com i pasarem a la part de trucs dins d’arcablava.

A quets són els trucs per fer una cerca a google més exacta.

[FONT:http://www.lautreamont.net/2006/06/24/trucos-de-busqueda-en-google/%5D

A %d bloguers els agrada això: