[TRUCS] COM OCULTAR ICONES A LA BARRA DE TASQUES

Moltes vegades s’ens acomulen icones a la barra de tasques. (La barra de tasques és la barra que ens podem trobar a baix de tot en windows, és la barra que ens trobem on esta el boto de windows.)

En aquesta barra estan tots els processos oberts que tenim. Per exemple si som usuaris de programes P2P aquest programes sempre és queden visibles en aquesta barra a la dreta. Windows te una funcio que bé per defecte que pots ocultar tots els icones de programes oberts mentres que estiguin en aquesta barra.

Per fer això el que tenim que fer és primer de tot anar a la barra de tasques i fer clic amb el boto dret sobre de la barra. Quant hagui sortit el menú secundari el que tenim que fer és posarnos en les propietats d’aquesta barra, que com ja indica en el menú que ens surt és la opció “Propiedades”. Ara en la zona on posa “Area de notificación” tenim que entrar en “Personalizar”. Tot seguit el que tenim que mirar és seleccionar l’icona que volem ocultar i seleccionar la opció de “ocultar siemrpe”.

Això és tot el que s’ha de fer per oclultar els icones.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: