[NOTÍCIES] GOOGLE WAVE

Haz click aquí para ver la noticia en castellano.

 

BWlogoGoogle torna a revolucionar el món de la web amb el seu nou producte, Google Wave.

Google Wave és una eina que inicia la transició entre la web 2.0 i la web 3.0, les opcions són múltiples i canviaran la forma en la que l’usuari final utilitza la web.

 

  • Google Wave és innovació ja que modifica el concepte de correu, missatgeria, col·laboració i de la web en general. Combina tots els conceptes possibles en un nou ítem que permetrà a l’usuari treballar de forma més còmoda i ràpida.
  • Google Wave és comunicació degut que amb el seu sistema de correu/missatgeria permet tenir un feedback molt més productiu.
  • Google Wave és desenvolupament i col·laboració , el programa no està acabat i dóna accés al seu codi de forma que qualsevol que vulgui pudi proporcionar idees.
  • Google Wave és idioma, amb les noves eines que incorpora google la llengua no tornarà a ser un problema.
  • Google Wave és el futur, s’ha acabat l’haver d’utilitzar molts programes per fer diverses activitats, aquest programa junta diverses funcionalitats de forma que l’usuari no ha de descarregar res i està en constant evolució.

Funcionalitats

Google Wave acaba amb el concepte de webmail i ho fusiona amb la missatgeria instantània creant un nou producte que permet a l’usuari parlar en qualsevol moment, es a dir, els correus ja no són correus sinó converses passades en les quals es pot convidar a la persona desitjada per poder parlar en directe o mostrar contingut de fa temps, un exemple visual seria aquest.

 

gmail
Correu en l’actualitat
Google Wave

Google Wave

Actualment els usuaris s’envien correus entre ells, el que permetia més seguretat però a la vegada menys interacció entre els usuaris, el que aplica Wave es la funcionalitat de les webs 2.0 que permet a diverses persones interactuar mitjançant la web, per tant totes les nostres accions queden emmagatzemades als servidors de GW, el que no fa que sigui menys segur però si una mica més vulnerable.
 
Aquest sistema fa possible mantenir il·limitades converses amb les persones o grups de persones que vulguem, i sempre es mantindran actives a no ser que s’elimini.
 
 
Compartir documents ja no serà el mateix amb el sistema que implementa GW, simplement amb arrosegar imatges a la conversa es crearà un àlbum de fotos (del qual es pot veure directament la previsualització fins i tot abans de que estiguin pujades les imatges). Aquest sistema també implement la possibilitat de anunciar les persones que hi ha en les imatges i es pot habilitar de forma que aquestes persones rebin un missatge i puguin veure en les fotos que estan.
 
Fotos
 
 
La col·laboració conjunta fa un pas més i permet editar documents en grup de la mateixa forma que si fos una conversa, també es possible afegir anotacions en alguns punts del document de forma que qualsevol usuari pugui comentar o afegir recomanacions. Aquesta modalitat també ofereix una opció per veure el desenvolupament que s’ha fet del document pas per pas, així si s’ha fet malament una part del document o volem veure un estat anterior es pot fer fàcilment.
 
 
Col·laboració.

 

Com diuen la unió fa la força i GW s’ho pren al peu de la lletra i combina diversos serveis de Google.
Un d’aquests serveis és Blogger  que combinat amb GW permet la publicació instantània de text o imatges (es tan fàcil com afegir a l’usuari a la conversa) ,així mateix tots els comentaris que facin els integrant de la conversa es publicaran com a comentaris de la entrada del blog, i si es modifica qualsevol element de les imatges en el programa, també ho farà a Blogger.

Blogger

 

L’Oci és també un dels punts forts del programa ja que permet l’accés a diversos jocs per passar l’estona, i com no podia ser menys els jocs son en grup.

Escacs

 

El programa també té una llista d’utilitats vàries entre les quals destaquen:

  • Google Maps integrat, de forma que es poden mostrar les localitzacions de punts d’interès o les rutes.
  • Possibilitat d’activar el sistema de detecció d’escriptura automàtica, el que fa possible saber el que està escribint en tot moment una persona.
  • La correcció automàtica permet corregir el que estem escrivint en temps real.

Com a punt final però no menys important, destacar que Google Wave té suport mòbil per Android, el sistema operatiu de la mateixa empresa.

Android

Encara que GW té molt camí per recorrer, està clar que el seu futur es prometedor sobretot degut a que es codi obert i acepta suggerències i millores per part dels usuaris, també a causa d’això no té data de sortida.

Una resposta

  1. […] Google Wave, el camino a la web 3.0arcablavamataro.wordpress.com/2009/06/08/noticies-google-wave/ por Apocalipse hace pocos segundos […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: