[NOTÍCIES] SONY COTRAATACA

El passat mes es va celebrar a “Los Angeles” una fira que es diu E3 (Exposició d’entreteniment Electrònic). Aquesta fira tracta sobre les novetatas de les consoles i tot el que te que veure amb elles.

El titol d’aquesta notícia deriva a que en aquesta fira, després de que Microsoft explicara les seves intencions amb  el projecta anomenat “Project Natal”, Sony va voler demostrar que lls no es queden enrrera. Sony va demostrar clarament que ells afrontan el futur amb més impuls que mai.

Per demostrar això Sony va presentar un nou model de PSP (Playstation Portable). Sobre aquest nou mòdel de PSP ja s’havien escoltat alguns rumors però encara no s’havia fet res oficial. Després de la presentació en la fira E3 ya es pot fer oficial de que la anomenada “PSP GO” sortirà al mercat. Aquesta PSP porta unes quantes novetats:

– La pantalla serà més petita: La pantalla de la PSP es de 3,8 polsades, i la nova de 4,3. Aquesta versió de PSP no porta incluit un lector de UMD (els antics jocs de PSP slimp). Per poder jugar a jocs d’aquesta consola el que tenim que fer és descarregar jocs desde PlayStation Store a la Memory Stick, cosa que és un gran avanç sobre aquesta consola, perque és més comode portar una tarjeta am més d’un joc que no portar un mini CD amb un joc només. Aquesta PSP com és pot veure en algunes imatges és més petita i més movible.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: