[TRUCS] COM FER IGUAL AL WINDOWS LES FUNCIONS DE TECLAT EN OPENOFFICE?

Per a manejar amb gran eficiència l’ús de l’Openoffice (sobretot per als quals estan acostumats a utilitzar amb freqüència les funcions del teclat), avui aprendrem com canviar aquestes funcions predeterminades del openoffice i fer-lo similar al windows.

Dibujo

1 . Obre el openoffice i ves a –>Eines–>personalitzar i selecciona la pestanya teclat.

2 . Després a la combinació de tecles trobaràs totes les funcions de teclat disponibles, molts d’ells ja tenen assignada la acció executar, però això no és problema, es pot canviar si o desitges.

3 . A la dreta hi ha dues opcions: openoffice.org i Writer, aqui seleccionaràs quin d’ells vols que funcioni a la configuració (per a tot el openoffice o sol per al openoffice writer)

4 . Ara si, el que farem és assignar a una funció de tecles d’acció de convertir a majúscula una paraula, per a això:

Seleccionem les funcions de tecles que volem que faci allò (jo assignés shift+F3, perquè és el clàssic del windows (la funció no apareix com shift+F3 sinó menjo Mayús + F3)

Després en Funcions en àrea: selecciona Format i a la dreta t’apareix les funcions d’aquesta area, llavors busca allí Majúscules i seleccionau.

Ara si, feix clic a Modificar i acceptar. Però abans d’acceptar pots seguir assignant mes accioens a les diferents funcions de teclat q es troben. Per exemple, convertir a minuscula, justificat, esquerra, dreta, augmentar sagnia, interlineat,etc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: