[MATARO] MATARONÍ DE L’ANY

Mataroní de l'Any 2009

Escollir qui és el mataroní més destacat d’un any natural, nomenar algú com el personatge de l’any, premiar una trajectòria o un fet destacat d’una persona, legitimar per votació popular el nom del premiat. Aquest és el propòsit del ‘Mataroní de l’any’.

Nascut per omplir el buit existent fins al moment en el terreny del reconeixement a les persones a la ciutat de Mataró, el ‘Mataroní de l’any’ vol ser un guardó eminentment popular. Els candidats i les votacions seran plena potestat de la participació dels lectors i internautes del portal especial mataronidelany.cat.

Iniciativa pionera

Mai fins ara s’havia presentat una iniciativa com la que organitza El Tot Mataró i Maresme amb el patrocini de Caixa Laietana, i d’altres empreses de la ciutat. Altres ciutats properes com Premià o capitals catalanes com Tarragona o Terrassa ja tenen el reconeixement anual a la personalitat més destacada. Tanmateix, a nivell de país, una iniciativa similar, la del ‘Català de l’any’ té èxit de la mà de TV3 i El Periódico de Catalunya. Ara arriba l’ocasió als mataronins i les mataronines d’escollir per votació popular la persona distingida amb el premi popular al ciutadà de l’any.

Tot per elecció popular
El premi ‘Mataroní de l’any’ vol néixer de la legitimació popular. Per això ja es poden proposar els candidats a través de la web especial mataronidelany.cat que s’ha habilitat especialment. Fins el dia 14 de desembre es poden proposar els noms.

JA POTS PROPOSAR EL TEU CANDIDAT

El divendres següent començarà el període de votacions –una per persona i dia– entre els finalistes fins arribar a la gran final entre els 3 aspirants més votats. Cada setmana l’aspirant menys votat quedarà eliminat. El guanyador del primer Premi Mataroní de l’any es donarà a conèixer en el marc d’una gala el 25 de febrer. I qui en surti guanyador ho serà perquè tot Mataró ho haurà volgut així.

Font: Tot Mataró
A %d bloguers els agrada això: