[JOCS]FINAL FANTASY VERSUS XIII

Aquest joc és una de les 4 entregues més esperades de Square-enix anunciades a la fira E3. Les entregues seran les següents:

– Final Fantasy XIII (Ps3/X-Box)
– Final Fantasy Agito XIII(PSP)
– Final Fantasy versus XIII(Ps3)
– Final Fantasy XIV (PC-Ps3)


En aquest article us presentem una d’elles, Final Fantasy versus XIII. D’aquest joc no  s’en sap gaire cosa, tant sols coses puntuals que recalcarem en aquesta notícia.

Aquest joc estarà disponible per a Ps3 (EXCLUSIVAMENT).

Personatges

També sabem alguns dels noms del personatges del joc.
Notcis Lucis Caelum:
És el personatge principal, el seu nom significa “La Llum del Cel Nocturn”, encara que se’l segueix coneixent com “El Príncep”, ja que pel que han dit els responsables del projecte, és l’hereu de la família reial que governa la ciutat . El seu color de cabell és negre. Porta una gran espasa en la que veiem un motor entre la fulla i l’empunyadura, semblant en grandària a la Gunblade de Squall Leonhart del Final Fantasy VIII.
Stella Nox Fleuret
L’antagonista per ara confirmada, el seu nom significa “El Floret de l’Estrella de la Nit”. Una noia rossa que fa servir d’arma un Floret i de mateixos poders que noctis, que se sent obligada a enfrontar-s’hi però també porta una relació amistosa i fins i tot amorosa amb aquest.

Argument

De moment, Tetsuya Nomura, ha comentat, que el joc es basarà en una línia de Hamlet, de l’escriptor anglès William Shakespeare. Nomura, vol que el tema principal, parli sobre l’ambigüitat moral, donant-nos a triar diferents camins, que dependran de les nostres eleccions. La seva història serà veritablement absorbent i una mica més adulta, de moment no sabem res més sobre l’argument d’aquest joc, ja que encara esta en desenvolupament.

Per a que pogueu apreciar la qualitat gràfica i visioneu els personatges, ús deixem els dos petits tràilers que us mostraran això.

I aquí us deixem el segon tràiler que no fa gaire que va sortir.

[Font: Wikipedia]

Fitxa Tècnica
Plataforma: Playstation3
Genera: RPG
Desenvolupat i distribuit per: Square-enix
Data de llançament: N/D (en desenvolupament)

http://www.goear.com/listenwin.php?v=47328a2

[Audio=http://www.goear.com/files/sst/secm083da9f.xml/]

Deixa un comentari