[RECURSOS] OPERA, UNA ALTRE OPCIÓ

· Com és natural en l’àmbit de la informàtica, es té molta cura, cada cop més, amb l’experiència de l’usuari de cara a la navegació per la màquina, Internet i els seus recursos.

· Bona mostra d’això és el navegador Opera, software que permet la descarrega i visualització de textos, gràfics, clips de vídeo, sons o animacions, entre altres.

· A l’Opera veurem que s’ha tingut molta cura amb la imatge del navegador; un disseny flotant, sensació lleugera, colors metàl·lics simulant tecnologia, degradats, ombres i reflexos, aconsegueixen una interfície clara, moderna i intuïtiva.

· Gràcies al sistema de gestió de widgets*, el navegador s’adapta a les necessitats de l’usuari, de manera que si volem tenir un traductor a dalt a la dreta, un got de cervesa que es va omplint diàriament abaix a l’esquerra, un IP address abaix a la dreta i un regla al mig del monitor, o podem fer. Sempre podent-ho modificar segons les nostres necessitats.

* Els widgets són aplicacions o programes que són executats per un motor. Ofereixen certes funcionalitats com poden ser la de proveir informació o millorar els serveis existents que pot oferir un ordinador.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: